E Ticaret Sitesi Parakazanma'ya Hazır E ticaret Sitesi Kurulumu

Posted by Admin  |  at  08:41 No comments

E Ticaret Sitesi Parakazanma'ya Hazır E ticaret Sitesi Kurulumu
İnternette iş yapıp parakazanmayı düşünenler için E Ticaret Sitesi Parakazanma'ya Hazır E ticaret Sitesi Kurulumu sizlere kurulacak hazır alış veriş siteniz ile hemen kazanmaya başlayın.

İnternette iş yapıp parakazanmayı düşünenler için E Ticaret Sitesi Parakazanma'ya Hazır E ticaret Sitesi Kurulumu sizlere kurulacak hazır alış veriş siteniz ile hemen kazanmaya başlayın.Kendi ürünleriniz var ise e ticaret sitenize bu ürünleri ekleyip satışını yapabilirsiniz.Ürününüz yokmu o zaman size kuracağımız siteye binlerce ürünü biz ekliyoruz siz ürünleri tanıtıp kazanıyorsunuz.Siz sitenizi tanıtın diğer her şeyi bize bırakın.

Sitenizde gerekli olan kargolama,fatura,ödeme sistemleri ile biz uğraşırız siz personel çalıştırma gibi bir çok kolaylığı sağalr iken siz e ticaret kiti ile kolayca çalışma fırsatını elde edin.

E ticaret kiti neden çok tutuluyor

Eğer size tavsiye ettiğmiz e ticaret kiti olmasa boş bir e ticaret sitesini kurdurmak size 1500 yada 5000 tl maliyeti olacaktı.

E ticaret sitenizi biz kurmasak ticaret işi yapmanız için resmi 5000 tl yatırım yapıp şirket kurmanız gerekirdi.Örnek E ticaret Sitesi Tıklayın

Tedarikçi ve müşteriler ile tek tek siz ilgilenecektiniz.Siparişleri takip edip personel giderleriniz olacaktı.ve daha bir çok işlemi sizler adına biz yapıyoruz.E ticaret sitesin hem biz çok daha uygun fiata size sunuyor hemde binlerce en çok satılan ürünleri sitenize ekliyoruz.Evet kısacası ürünler bize ait çalışıp kazanması size ait bir profesyonel görünümlü e ticaret sitesi kuurlumu'nu gerçekleştiriyoruz.

E ticaret sitenizde en karlı ürünlere yer verilmektedir.



En çok satılan kategoride 5 bin ürün sitenize ekleniyor.Bu steniz ile yapacağınız satış sürecinde bir şeye karışmaz satıştan yüzde 30 komisyonunuzu alırsınız.Size destek ve satışlarınızı 10 kat arttırabileceğiniz e kitap ücretsiz hediye edilir.E ticaret işine giricem bu işi yapabilirmiyim diye düşünebilirsiniz.

İşte bunu düşündüğümüz ve bildiğmiz için internette e ticaret sektöründe satış rekorları kıran kişilerin tüm yaptığı çalışma ve strajedileri size ücretsiz olarak e kitap olarak hediyemizdir.Hir bir fazladan sermaye gerektirmeden günde yüzlerce sipariş bu e ticaret sitesi ile alabilirsiniz.

Not Sitemiz vasıtası ile e ticaret sitesini yüzde 10 indirimli sahip olabilirsiniz. İndrim kodunuz  6cfc7d24 bu kodu indirim alanına girip indirmden faydalanabilirsiniz.

E Ticaret Sitesi Kurulumu Hakkında Detaylı Bilgi ve sipariş İçin Tıklayın

İnternetten Parakazanma

İnternetten yapabileceğiniz güvenilir parakazanma yolları eğitimleri ile sizde evinizde çalışarak bu yöntemler sayesinde internetten parakazanabilirsiniz.

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

0 yorum:

Anket Dolduracak Kişiler Aranıyor

İnternet üzerinden para kazanmanın yolu bulundu. Günde yarım saatinizi
ayırarak, ayda 1500 TL ve üzeri para kazanabilmek artık mümkün
.
www.anketdoldurarakparakazan.com

back to top